Resnica o domobranstvu

R

Pot k resnici o domobranstvu knjiga kaže z nepristranskim nizanjem in opisom dogodkov in dejstev, ki so se dogajala med drugo svetovno vojno v Sloveniji in med Slovenci. Ti opisi večinoma dobro upoštevajo časovno in vzročno-posledično sosledje, narejeni pa so v jasnem, nepolitičnem in preprostem jeziku, ki ga dobro razume večina Slovencev, drugačnem od propagandnega jezika »že napisane zgodovine«.

To knjigo Slovenci potrebujemo, kot puščava potrebuje vodo. Od dogodkov, ki jih opisuje, je minilo 65 let in že tretji rod Slovencev raste v puščavi, v popolnem neznanju o vodi in o življenju, ki ga voda omogoča. Ne samo v temi neznanja, že tretji rod po slovenskem holokavstu raste v viharju laži in prevare, ki prežene vsak oblak, ki se pojavi kje daleč na obzorju in obeta, da bi lahko prinesel vsaj malo dežja, vsaj vzorec vode. Raste in se vzgaja v strupenem sovraštvu, ki ga skrbno gojijo in ohranjajo izvrševalci in zagovorniki velikega zločina, boljševiškega napada na slovenski narod, ko je bil v največji nesreči, razkosan in podjarmljen od treh zakletih sovražnikov.

Za mnoge bralce bo ta knjiga kot prvi dež, ki bo žalil in osvežil osušeni spomin, bo prva rosa, ki bo budila iz miselnega spanja, bo prvi blisk v temo polstoletne komunistične propagande, laži in nasilja. Naj nas bo mnogo, ki odprto in iskreno iščemo resnico o preteklosti, kajti samo na resnici bo mogoče zgraditi narodovo prihodnost!


Knjigo lahko naročite pri Novi Slovenski zavezi za 4€. Priporočite knjigo tudi prijateljem!

Avtor Urednik

Kategorije

Prijava na poštni seznam Novice Nove Slovenske zaveze

* obvezna polja

Označite, če želite Bilten NSZ prejemati v svoj e-poštni nabiralnik:

Kadarkoli si lahko premislite; v vsaki pošti, ki vam jo bomo poslali, boste na dnu sporočila našli povezavo za odjavo z našega poštnega seznama. Lahko nam tudi pišete na naslov: info@zaveza.si. Vaše podatke bomo skrbno in spoštljivo hranili. S potrditvijo na spodnji gumb potrjujete, da se strinjate s hrambo podatkov, ki ste jih vnesli zgoraj.