Obletno srečanje članov Nove Slovenske zaveze 2016

O

Spoštovane članice, člani, prijateljice in prijatelji!
V imenu upravnega odbora društva vas vabim na obletno družabno srečanje s kosilom, ki bo v soboto, 10. decembra 2016 ob 10. uri v Zavodu sv. Stanislava v Šentvidu nad Ljubljano.
Za nami je dogodkov in občutkov polno leto in zato se bomo ob priliki prazničnega srečanja najprej pogovorili o stvareh, ki nam ležijo na duši in so vezane na preteklost. Načrtov in idej za naše delo v prihodnje nam tudi ni zmanjkalo in zato Vas vabim, da se naša in vaša razprava dotakne tudi skupne prihodnosti.

Glasbene točke in nagovor vodstva društva bodo uvod v splošno razpravo, srečanje pa je odprto in zato vabim tudi vaše prijatelje in znance.
Upam, da se pridružite v čim večjem številu!
Vsem, ki se iz takih ali drugačnih razlogov našega srečanja ne boste mogli udeležiti, pa že zdaj voščim blagoslova polne božične praznike in vsega dobrega v prihodnjem letu!
Peter Sušnik, predsednik

 

Avtor Peter Sušnik

Kategorije

Prijava na poštni seznam Novice Nove Slovenske zaveze

* obvezna polja

Označite, če želite Bilten NSZ prejemati v svoj e-poštni nabiralnik:

Kadarkoli si lahko premislite; v vsaki pošti, ki vam jo bomo poslali, boste na dnu sporočila našli povezavo za odjavo z našega poštnega seznama. Lahko nam tudi pišete na naslov: info@zaveza.si. Vaše podatke bomo skrbno in spoštljivo hranili. S potrditvijo na spodnji gumb potrjujete, da se strinjate s hrambo podatkov, ki ste jih vnesli zgoraj.