Spominska žalna slovesnost ob Lipi sprave

S

Vabimo Vas na spominsko žalno slovesnost ob Lipi sprave na Dan krivde, odpuščanja in sprave, v četrtek, 15. junija 2017, ob 19.00 uri pri Lipi sprave na Žalah v Ljubljani.
Vabljeni, da se s svojo prisotnostjo poklonite vsem, ki so v borbi za svobodo in pravičnost tlakovali pot samostojni Sloveniji! Združeni bomo izkazali čast in spomin na vse žrtve bratomorne vojne in totalitarnih režimov!

Društva: Združeni ob Lipi sprave, Civilna pobuda: Teharje muzej genocida in katarze, Civilno združenje za nadzor institucij; Demos na Kamniškem, Nova Slovenska zaveza, Rafaelova družba, Slovenija v svetu, Slovenski katoliški izobraženci, Svet katoliških laikov Slovenije, Svetovni slovenski kongres, Varuhi spomina znotraj pobude Vseposvojitev; ob prisotnosti predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja.

O avtorju

Avtor Urednik

Prijava na poštni seznam Novice Nove Slovenske zaveze

* obvezna polja

Označite, če želite Bilten NSZ prejemati v svoj e-poštni nabiralnik:

Kadarkoli si lahko premislite; v vsaki pošti, ki vam jo bomo poslali, boste na dnu sporočila našli povezavo za odjavo z našega poštnega seznama. Lahko nam tudi pišete na naslov: info@zaveza.si. Vaše podatke bomo skrbno in spoštljivo hranili. S potrditvijo na spodnji gumb potrjujete, da se strinjate s hrambo podatkov, ki ste jih vnesli zgoraj.