Teharje 2022, vabilo

T

Spoštovani prijatelji Nove Slovenske zaveze!

Pred nami je teharska nedelja, ki nas združuje v spominu in molitvi za pokojne žrtve, pobite na Teharjah in bližnjih moriščih.

Nova Slovenska zaveza in Župnija sv. Martina na Teharjah vabita k obletni sveti maši, ki bo na rožnovensko nedeljo, 2. oktobra 2022 ob 11. uri v Spominskem parku Teharje. Mašo bo daroval generalni vikar celjske škofije g. Rok Metličar.

Pri maši in slovesnosti bosta pela združena pevska zbora župnij Svetega Jožefa Delavca Ljubečna in Anton Martin Slomšek Celje.

Po maši bo tradicionalni spominski del slovesnosti, zbrane bo nagovoril dr. Matija Ogrin, predsednik Nove Slovenske zaveze.

Iz Ljubljane je organiziran prevoz, odhod avtobusa izpred dvorane Tivoli je ob 9h. Prijave za prevoz zbiramo na tel. 01 425 15 37 ali na e-pošti info@zaveza.si.

Vabljeni!

Avtor Urednik

Kategorije

Prijava na poštni seznam Novice Nove Slovenske zaveze

* obvezna polja

Označite, če želite Bilten NSZ prejemati v svoj e-poštni nabiralnik:

Kadarkoli si lahko premislite; v vsaki pošti, ki vam jo bomo poslali, boste na dnu sporočila našli povezavo za odjavo z našega poštnega seznama. Lahko nam tudi pišete na naslov: info@zaveza.si. Vaše podatke bomo skrbno in spoštljivo hranili. S potrditvijo na spodnji gumb potrjujete, da se strinjate s hrambo podatkov, ki ste jih vnesli zgoraj.